Ziariștii Patronii noștri sunt cititorii

 • Efectul propagandei ruse în România
  by Paul Szasz Sebeș on 12th iulie 2020 at 18:34

  Chiar acum, la ora la care scriu aceste rânduri, în București se desfășoară un protest al celor care, în mod sigur, nu cred în existența coronavirusului. Acesta este efectul propagandei rusești în România. Agenții de presă precum Sputnik promovează acest protest. Rusia dorește să se aplice și în România scenariul din Serbia. Cu ajutorul rețelelor Articolul Efectul propagandei ruse în România apare prima dată în Ziariștii.

 • Încă un rateu al propagandei PSD-Rusia: sub 300 de persoane s-au strâns să „lupte” cu virusul, Oculta Mondială și Guvernul. Deocamdată, s-au ales cu amenzi
  by Redacţia on 12th iulie 2020 at 18:19

  Un nou miting împotriva Guvernului, a Ocultei Mondiale și în care se contestă existența epidemiei de coronavirus a fost organizat duminică, în Piața Victoriei, de conspiraționiștii promovați intens de propaganda PSD și cea a Rusiei. După eșecul lamentabil de vineri, când “protestul uriaș” programat la ora 18.00 a strâns o mână de oameni, de data Articolul Încă un rateu al propagandei PSD-Rusia: sub 300 de persoane s-au strâns să „lupte” cu virusul, Oculta Mondială și Guvernul. Deocamdată, s-au ales cu amenzi apare prima dată în Ziariștii.

 • Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus și ar fi internată în spital! Totul, după petrecerea de la mare
  by Robert Mateescu on 12th iulie 2020 at 17:15

  Andreea Esca, vedeta postului Pro TV, s-ar număra printre angajații acestui trust infectați cu coronavirus după ce au participat, în urmă cu câteva zile, la o petrecere privată unde nu s-au respectat măsurile de precauție, susține publicația Cancan.ro. Potrivit tabloidului citat mai sus, Esca ar fi fost confirmată cu Covid-19 și este deja internată în Articolul Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus și ar fi internată în spital! Totul, după petrecerea de la mare apare prima dată în Ziariștii.

 • Bill Gates cere ca vaccinul și tratamentul anti-Covid să le fie distribuite celor care au nevoie, nu celor care dau mai mult
  by Redacţia on 12th iulie 2020 at 16:16

  Miliardarul american Bill Gates, cel transformat în țintă de propaganda conspiraționistă (în bună măsură finanțată de de Moscova), a făcut un apel public ca tratamentul pentru Covid-19 să fie distribuit prioritar celor care au nevoie, și nu celor care licitează mai mult. Potrivit News.ro, Bill Gates a avertizat, într-o înregistrare video difuzată în timpul unei Articolul Bill Gates cere ca vaccinul și tratamentul anti-Covid să le fie distribuite celor care au nevoie, nu celor care dau mai mult apare prima dată în Ziariștii.

 • Șoc la pariuri: Firea e favorită să mai ia un mandat la Primăria Capitalei. Sfatul nostru: pariați pe Nicușor Dan, altfel pierdeți banii!
  by Redacţia on 12th iulie 2020 at 16:05

  Bătălia pentru fotoliul de primar general al Capitalei a devenit subiect de pariuri. Doi candidați sunt cotați ca mari favoriți: Gabriela Firea (cotă 1,91) și Nicușor Dan (cotă 2,00). Surprinde faptul că agenția Betfair o consideră totuși favorită pe Firea, chiar dacă „la mustață”, cotele fiind foarte apropiate. În aceste condiții, vă sfătuim nu doar Articolul Șoc la pariuri: Firea e favorită să mai ia un mandat la Primăria Capitalei. Sfatul nostru: pariați pe Nicușor Dan, altfel pierdeți banii! apare prima dată în Ziariștii.