Ziariștii Patronii noștri sunt cititorii

 • Analfabetism de profesor universitar. Petre Roman a descoperit o țară nouă: „Corea de Sud”
  by Robert Mateescu on 6th aprilie 2020 at 22:05

  Petre Roman a explicat la România TV cum stă treaba cu covidu’. De teama „viermușului”, a vorbit de acasă, prin transmisie video. A scris flipchart numele a patru țări. La Coreea de Sud a comis-o: „Corea de Sud”! Pe Petre Roman, „loviluția” din decembrie 1989 l-a găsit cu gradul de conferențiar universitar, la facultatea de Articolul Analfabetism de profesor universitar. Petre Roman a descoperit o țară nouă: „Corea de Sud” apare prima dată în Ziariștii.

 • Mesaj iresponsabil al președintelui unui club de fotbal: „Ce virus? O prosteală! Eu încurajez lumea să iasă din casă”
  by Robert Mateescu on 6th aprilie 2020 at 16:25

  Marcel Pușcaș (59 de ani), președintele lui FC U Craiova 1948 (club din Liga 3, patronat de Adrian Mititelu), fost fotbalist și președinte la Steaua, fost candidat la președinția Federației Române de Fotbal (FRF), a făcut o serie de afirmații incredibile sâmbătă, la Radio Sport 1, anunță gsp.ro. * „Sunt sunat în această perioadă de Articolul Mesaj iresponsabil al președintelui unui club de fotbal: „Ce virus? O prosteală! Eu încurajez lumea să iasă din casă” apare prima dată în Ziariștii.

 • Răzbunarea „imunizării de turmă”: Boris Johnson e ventilat la terapie intensivă. De data asta, nu e fake-news rusesc!
  by Redacţia on 6th aprilie 2020 at 15:02

  Starea de sănătate a premierului britanic Boris Johson (55 de ani) s-a agravat, după ce ieri a fost internat la un spital din centrul Londrei. Șeful Executivului a fost transferat astăzi la terapie intensivă și este ventilat mecanic. Informația a fost publicată în premieră de tabloidul britanic „Daily Mail”, iar luni seară a fost confirmată Articolul Răzbunarea „imunizării de turmă”: Boris Johnson e ventilat la terapie intensivă. De data asta, nu e fake-news rusesc! apare prima dată în Ziariștii.

 • DSP Dolj recunoaște că politrucii PSD au otrăvit Craiova: „Avizul a fost eliberat în mod eronat”
  by Vladimir Munteanu on 6th aprilie 2020 at 13:48

  Noi informații în episodul scandalos „Aldezin – PSD Craiova”. După ce gașca de partid care conduce SC Salubritate Craiova SRL a solicitat, cu ignoranță și indolență, aprobare pentru utilizarea Aldezin pentru „dezinfectarea” scărilor din blocurile de locuințe ale Craiovei, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj încearcă să-și scuze complicitatea la atentatul comis împotriva sănătății craiovenilor, Articolul DSP Dolj recunoaște că politrucii PSD au otrăvit Craiova: „Avizul a fost eliberat în mod eronat” apare prima dată în Ziariștii.

 • Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public”
  by Grigore Cartianu on 6th aprilie 2020 at 13:18

  În declarația de presă de luni, în care a anunțat că săptămâna viitoare va decreta prelungirea stării de urgență cu o lună, președintele Klaus Iohannis a mai făcut o afirmație de maximă importanță. Aceasta a trecut însă mai puțin observată, fiind atinsă tangențial. Urmare a cheltuielilor în creștere accelerată (mai ales pe zonele de sănătate Articolul Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public” apare prima dată în Ziariștii.