Ziariștii Patronii noștri sunt cititorii

 • Dragnea, mai mult pe-acasă decât la închisoare. A primit o nouă permisie!
  by Redacţia on 17th ianuarie 2020 at 19:06

  Liviu Dragnea, fost lider PSD, închis la Rahova în urma unei condamnări pentru corupție, a primit o a doua permisie la două luni și jumătate de la prima. Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat vineri o nouă permisie de 24 de ore, anunță Digi 24, citând surse din sistemul penitenciar. În Articolul Dragnea, mai mult pe-acasă decât la închisoare. A primit o nouă permisie! apare prima dată în Ziariștii.

 • Ciolacu, pe urmele lui Iliescu: vrea guvern de uniune națională dacă-l dă jos pe Orban
  by Redacţia on 17th ianuarie 2020 at 18:24

  Marcel Ciolacu a declarat că PSD va depune moțiune de cenzură după ce Ludovic Orban își va asuma răspunderea în parlament pe legea alegerii primarilor în două tururi, dar nu are niciun plan de viitor. Singura soluție a lui Ciolacu e una care amintește de Ion Iliescu și anii ’90 – formarea unui guvern de Articolul Ciolacu, pe urmele lui Iliescu: vrea guvern de uniune națională dacă-l dă jos pe Orban apare prima dată în Ziariștii.

 • Cumpănașu și-a dus și nevasta la ministru!
  by Grigore Cartianu on 17th ianuarie 2020 at 17:53

  Profitând de o eroare a ministrului Marcel Vela, care a acceptat să-l primească pentru o întâlnire la Ministerul de Interne, impostorul Alexandru Cumpănașu nu s-a dus singur, ci și-a luat și nevasta guvernamentală! În fotografia postată pe Facebook, între ministrul Vela și „unchiul” Cumpănașu se află Simona Cumpănașu, fostă Baltag, actuala soție a fostului candidat Articolul Cumpănașu și-a dus și nevasta la ministru! apare prima dată în Ziariștii.

 • Rădulescu-Mitralieră, dezlănțuit: „Gușă face infarct dacă Olguța câștigă Primăria Craiovei”
  by Redacţia on 17th ianuarie 2020 at 17:46

  În PSD se dă o luptă între oamenii lui Liviu Dragnea și reformatorii partidului Ciolacu, Dâncu și Gușă. Cei din urmă vor o „de-PRM-izarea” a social-democraților și aducerea unor oameni noi în prima linie. Această mișcare a stârnit o revoltă printre grupul fidelilor lui Dragnea, grup condus de Lia Olguța Vasilescu din care mai fac Articolul Rădulescu-Mitralieră, dezlănțuit: „Gușă face infarct dacă Olguța câștigă Primăria Craiovei” apare prima dată în Ziariștii.

 • Ce n-a știut ministrul Vela la întâlnirea cu penalul Cumpănașu: „Unchiul” s-a lăfăit într-un Touareg al Jandarmeriei, cumpărat de Carmen Dan și pus la dispoziție de Fifor!
  by Grigore Cartianu on 17th ianuarie 2020 at 17:04

  Marcel Vela, unul dintre cei mai activi miniștri din Guvernul Orban, a făcut vineri o mișcare jenantă: s-a întâlnit cu unul dintre marii impostori ai acestor ani, Alexandru Cumpănașu. Un personaj compromis, care prin astfel de întâlniri încearcă să se credibilizeze și să-și recapete influența în instituțiile statului, pe care le-a căpușat cu lăcomie în Articolul Ce n-a știut ministrul Vela la întâlnirea cu penalul Cumpănașu: „Unchiul” s-a lăfăit într-un Touareg al Jandarmeriei, cumpărat de Carmen Dan și pus la dispoziție de Fifor! apare prima dată în Ziariștii.