Ziariștii Patronii noștri sunt cititorii

 • EXCLUSIV. De ce plânge Dăncilă: a primit caseta de la Tg. Jiu, în care Manda, Olguța, Zetea și Orlando o bârfeau că e proastă, vineri, cu două zile înainte de alegeri
  by Grigore Cartianu on 12th noiembrie 2019 at 18:19

  Scandalul uriaș din PSD a pornit de la o casetă audio pe care șefa partidului a primit-o după primul tur al alegerilor prezidențiale. Se pare că Dăncilă a intrat în posesia casetei luni seară. Astăzi, ea a răbufnit la ședința CEX al PSD. Comitetul Executiv al PSD (vestitul CEx) a fost zguduit de informația că Articolul EXCLUSIV. De ce plânge Dăncilă: a primit caseta de la Tg. Jiu, în care Manda, Olguța, Zetea și Orlando o bârfeau că e proastă, vineri, cu două zile înainte de alegeri apare prima dată în Ziariștii.

 • Mare umilință pentru Gușă! A rezistat o lună în PSD. Dăncilă l-a dat afară
  by Redacţia on 12th noiembrie 2019 at 17:29

  Cozmin Gușă nu a scăpat de furia Vioricăi Dăncilă. Aceasta, după ce a ajuns în turul 2 al alegerilor prezidențiale, a pornit o adevărată campanie de răzbunare în partid, vizându-i pe toți cei care au complotat împotriva ei. Pe surse, s-a auzit încă de dimineață că Gușă, acționar la Realitatea, ar fi vizat de excludere Articolul Mare umilință pentru Gușă! A rezistat o lună în PSD. Dăncilă l-a dat afară apare prima dată în Ziariștii.

 • Gușă, salvat de Firea de la excludere, dar Viorica a pus „mitraliera” pe el
  by Robert Mateescu on 12th noiembrie 2019 at 17:10

  Cozmin Gușă nu a scăpat de furia Vioricăi Dăncilă. Aceasta, după ce a ajuns în turul 2 al alegerilor prezidențiale, a pornit o adevărată campanie de răzbunare în partid, vizându-i pe toți cei care au complotat împotriva ei. Pe surse, s-a auzit încă de dimineață că Gușă, acționar la Realitatea, ar fi vizat de excludere Articolul Gușă, salvat de Firea de la excludere, dar Viorica a pus „mitraliera” pe el apare prima dată în Ziariștii.

 • Dăncilă îl acuză pe Manda că o bârfește și o face proastă. Olguța Vasilescu demisionează din echipa de campanie
  by Redacţia on 12th noiembrie 2019 at 16:17

  Manda a făcut-o “proastă” pe Dăncilă. Olguța și-a dat demisia din conducerea echipei de campanie. A fost o ședință tensionată la CEX-ul PSD. Conform unor surse a izbucnit un scandal monstru între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda. Soțul Olguței Vasilescu a fost criticat dur de Dăncilă pentru că a aflat că acesta a spus în Articolul Dăncilă îl acuză pe Manda că o bârfește și o face proastă. Olguța Vasilescu demisionează din echipa de campanie apare prima dată în Ziariștii.

 • Iohannis, strategie riscantă! Anunță oficial că nu va face nicio dezbatere cu Dăncilă
  by Robert Mateescu on 12th noiembrie 2019 at 14:54

  Printr-un mesaj publicat pe Facebook, Klaus Iohannis anunță că nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD Viorica Dăncilă. Acesta își justifică decizia prin dezastrul produs de PSD în ultimii trei ani, un partid care a guvernat împotriva românilor, spune președintele. De asemenea, Klaus Iohannis a mai anunțat că va discuta mult în zilele următoare Articolul Iohannis, strategie riscantă! Anunță oficial că nu va face nicio dezbatere cu Dăncilă apare prima dată în Ziariștii.