Cătălin Tolontan jurnalist GSP

 • Pițurcă, analistul și omul de echipă
  by Cătălin Tolontan on 23rd iunie 2021 at 13:58

  Costi Rogozanu îl critică pe Pițurcă. Nu e nimic rău în asta, căci și Pițurcă îi disecă fără îndurare pe unii fotbaliști de la Euro. Vorba colegului meu Dan Udrea, de la GSP, cum se învârte roata! Pe vremea când […] Articolul Pițurcă, analistul și omul de echipă apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • Mesajul Uniunii Europene: „Pentru cei care amenințați și omorâți jurnaliștii, să știți că Parlamentul European este dușmanul vostru”
  by Cătălin Tolontan on 22nd iunie 2021 at 19:52

  „Sper ca mama mea să nu fi avut dreptate. Tot timpul îmi spunea asta: mă tem că procesele care mi se intentează permanent și hărțuielile îi vor face pe alții nu neapărat să nu mai intre în jurnalism, dar să […] Articolul Mesajul Uniunii Europene: „Pentru cei care amenințați și omorâți jurnaliștii, să știți că Parlamentul European este dușmanul vostru” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • DIICOT recunoaște că primarul Băluță „nu a indicat în concret vreo minimă conexiune” împotriva ziariștilor și a clasat dosarul
  by Cătălin Tolontan on 22nd iunie 2021 at 13:30

  Odată cu clasarea de către DIICOT și pe baza Ordonanței pe care am primit-o de la procurori, acum putem povesti cum, potrivit caracterizării organizației internaționale Reporters Without Borders, politicienii au ajuns să tragă după ei instituții din justiție într-o încercare […] Articolul DIICOT recunoaște că primarul Băluță „nu a indicat în concret vreo minimă conexiune” împotriva ziariștilor și a clasat dosarul apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • După Bulgaria, România are cea mai mituită poliție din UE
  by Cătălin Tolontan on 21st iunie 2021 at 08:23

  De Cătălin Tolontan Potrivit declarațiilor cetățenilor care au dat banii, Poliția din România este a doua cea mai coruptă din UE, la egalitate cu ofițerii din Croația, și după cei din Bulgaria. Sunt concluziile unui studiu finanțat de Uniunea Europeană. […] Articolul După Bulgaria, România are cea mai mituită poliție din UE apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • Mironică s-a învechit, să vină TikTok!
  by Cătălin Tolontan on 18th iunie 2021 at 05:18

  Comentatorul ProTV a fost insultat în toate felurile. Cei de la Vice și-au citat prietenii nenumiți, care l-au calificat pe Mironică drept „băgător de seamă”, „homofob” și „prost și enervant”. Cu o asemenea documentare, nu mai e nevoie de Facebook. […] Articolul Mironică s-a învechit, să vină TikTok! apare prima dată în Cătălin Tolontan.