Cătălin Tolontan jurnalist GSP

 • INVESTIGAȚIE. Cum semna ministrul sănătății ca să acopere o consilieră care nu venea niciodată la lucru
  by Cătălin Tolontan on 9th aprilie 2021 at 14:06

  De Mirela Neag, Cătălin Tolontan, Răzvan Luţac Libertatea a publicat, în 2019, foile de prezențe semnate de fostul ministru al sănătății, Florian Bodog, care a angajat o consilieră care lucra în Bihor, Olivia Andreea Baciu, dar care apărea pontată că […] Articolul INVESTIGAȚIE. Cum semna ministrul sănătății ca să acopere o consilieră care nu venea niciodată la lucru apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • Politici publice pe bază de rangă
  by Cătălin Tolontan on 7th aprilie 2021 at 18:37

  Ștefan Paraschiv, 45 de ani, lucrează pe unul dintre cele mai dificile și încărcate de stres joburi din România. Directorul general al Metrorex are pe mână un buget anual de cheltuieli de 3,55 miliarde de lei, echivalentul a 725 de […] Articolul Politici publice pe bază de rangă apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • S-a schimbat România în bine?
  by Cătălin Tolontan on 3rd aprilie 2021 at 13:58

  De Cătălin Tolontan New York Times spune că așa și așa, mai degrabă nu, dar există și o altă perspectivă. The New York Times dedică României și filmului „Colectiv” un articol în ediția sa de miercuri, 31 martie. Kit Gillet, […] Articolul S-a schimbat România în bine? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • Protestele sunt legitime și utile societății. Ce nu fac bine sunt tăcerea președintelui Iohannis și frica oamenilor politici
  by Cătălin Tolontan on 30th martie 2021 at 11:29

  „Totul stă să explodeze!”, crede scriitorul Vasile Ernu. Demonstrațiile din ultimele seri nu pot fi diminuate prin raportarea strictă la numărul miilor de oameni din piețe. Ei vorbesc în numele ostilității a milioane care-s împotriva prelungirilor restricțiilor. După cum există […] Articolul Protestele sunt legitime și utile societății. Ce nu fac bine sunt tăcerea președintelui Iohannis și frica oamenilor politici apare prima dată în Cătălin Tolontan.

 • „Roménia, meu amor”. Despre țara pe care o ajuți spunând adevărul
  by Cătălin Tolontan on 27th martie 2021 at 15:24

  Am evitat să scriu despre drumul filmului Colectiv. Sunt parte în el, jurnalist surprins în timpul muncii, și oamenii au dreptul să fie circumspecți când mă aud vorbind despre documentarul lui Alexander Nanau. Mai degrabă am consemnat critici, pentru că […] Articolul „Roménia, meu amor”. Despre țara pe care o ajuți spunând adevărul apare prima dată în Cătălin Tolontan.